A világ első marketinges honlapfejlesztő készlete. Oktató videók, komplett eszköztár, minden a profi  honlap-építéshez.

SITE-INNOVATOR

SZABADSÁG

+I. Fázis

Fontolja meg! 1.123.950 885.000+áfa érték! 271.780 214.900FT+áfa ár!

Nem, nem ŐRÜLTÜNK MEG! Befektetünk! Önbe!

Az érték valódi. Nélkülünk 5-800.000 Ft körüli költséggel hozható létre az amit MOST 214.900 Ft-ért megkap.

Befektetünk, mégpedig Önbe. Ön a mi üzletünk.  

Amennyiben a PROTOTÍPUSSAL készre csinálja a rendszerét és elkezd milliókat keresni, vajon hogyan fog ránk a későbbiekben gondolni? Higgye el, egy kicsit hosszabb távon gondolkozó vállalkozónak ez bőven megér egy kis befektetést.

1.123.950 885.000+áfa érték! 271.780 214.900FT+áfa ár!

A meg nem valósított tudás, ötletek, lehetőségek üzletileg szinte értéktelenek.

Gyakorlati szinten önmagában sem a tudás, sem a leghatékonyabb üzleti koncepciók, sem a marketing és értékesítési lehetőségek nem érnek SEMMIT.

…nem érnek semmit, ha nem lesz képes MEGVALÓSÍTANI azokat, és bizony a legtöbben - speciális szakmai tudás hiányában, kellő szabad kapacitás hiányában, megfelelő szakemberek hiányában - tényleg nem képesek megvalósítani őket.

Ez a mi esetünkben sincs másképp. Az ÜGYFÉLGÉP a világ talán egyik leghatékonyabb értékesítési rendszere, amely MEGVALÓSÍTATLANUL épp annyira nem ér SEMMIT mint bármilyen más dicső elképzelés.

A “PROTOTÍPUS Koncepció” a talán legköltséghatékonyabb híd a lehetőség és magvalósulás, a (tíz)milliós rendszerszintű profit reménye és a tényleges profit közt.

Hadd magyarázzam el röviden!


a PROTOTÍPUS koncepció

A PROTOTÍPUS egy általunk kifejlesztett gyorsítási eljárás, aminek eredményeként megtizedelhető egy sokmillió forintos fejlesztés költsége és időigénye.

Az eljárás csúcstechnológiának és egy forradalmi koncepciónak az együttes alkalmazása révén lehetségessé teszi az eddig lehetetlent.

Lássuk az összetevőket:

Csúcstechnológia - Értékesítési rendszer KLÓNOZÁS

A MarketingSzoftverek MailMaster marketing automatizálási rendszerének (…ez a világ egyik legfejlettebb marketing automatizálási platformja, mely önmagában is egy forradalom… de ami a legszebb benne, hogy INGYENES-en is használható…) egy újításának köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy TELJES értékesítési rendszereket klónozzunk, azaz lemásoljunk és teljes működőképességgel átadjunk Önnek. Ehhez mindössze egy saját MailMaster fiókkal kell rendelkeznie, majd engedélyt adnia arra, hogy az Ön fiókjába bemásoljuk az általunk megtervezett, leprogramozott, összeállított ÜGYFÉLGÉP prototípust.

Forradalmi Koncepció - Minta + TELJES Adaptálási támogatás

A hagyományos megoldásban a kivitelezés többnyire sokszereplős jelenség. Részt vesz Ön a tulajdonos a maga szakmai tudásával és igényeivel, fontos szereplő a marketing és értékesítési tudás, amely legtöbbször résztvevőnként más és más forrásokból kerül beszerzésre, szerepel a tanácsadó aki segít adaptálni a tudást, és vannak a kivitelezők akik tevőlegesen megvalósítják a teendőket (ezek lehetnek külsősök, cégen belüli munkatársak vagy akár Ön saját maga is).  

A legnagyobb és sokszor végzetes kihívást a kommunikáció jelenti. 4-6 szereplős játékról beszélünk, ahol mindenki másképp emlékszik a játékszabályokra, mindenkinek más a megértése, más prioritásokkal, időbeosztással, tempóban dolgozik.

Csinált már ilyet? Van aki nemes egyszerűséggel úgy jellemzi az élményt, hogy: “Őrület!!!”

 1. A PROTOTÍPUS közös és félreérthetetlen nyelvet biztosít a megvalósításhoz, azzal, hogy minden résztvevő számára biztosítja ugyanazt a rendszer MINTÁT, vagy mondjuk úgy, hogy MODELT, amely MÁR KÉSZEN VAN mindenki számára.
  (Emlékszik még a színező füzetekre? Az öt éves fiam művészi rajzokat készít a segítségükkel. A PROTOTÍPUS az Ön színező füzete.)
  Továbbá nem csak hogy ott van a kész működő rendszer amit csak “ki kell színezni”, de minden résztvevő számára rendelkezésre állnak ugyanazok a folyamatábrák, leírások, magyarázatok, definíciók…
 2. A PROTOTÍPUS másik előnye hogy kihagy szereplőket. A tudás, és a tudás alkalmazásához szükséges tanácsadás egy kézből, tőlünk jön. Sőt a tudás alkalmazása, valójában már meg is történt. Az üzleti elvek, értékesítési koncepciók kész funkciók, alkalmazott módszerek és szövegminták formájában már részei az ÜGYFÉLGÉP-nek.  

Lássuk most pontosan mit is tartalmaz az ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUS!


Mit tartalmaz a ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUS?

Az ÜGYFÉLGÉP egy figyelemreméltó hatékonysággal működő értékesítési GÉPEZET, amely kész a cégének a nap 24 órájában, a hét minden napján új jelölteket szerezni, a jelöltekből vevőket, a vevőkből visszatérő vevőket konvertálni, mégpedig 100%-ban önműködően!  

Valójában összeraktuk Önnek a legteljesebb, de mindenképpen leghatékonyabb olyan marketing-, értékesítési- és ügyfélérték-maximalizáló rendszert, amely kipróbált, eredményekkel bizonyított alapelveken, koncepción, módszertanon és technológián alapszik.

Hirdetési koncepció, weboldalak, teljes értékesítési rendszer, minősítő rendszer, ajánlatok illetve teljes ajánlati rendszer, jelentkezési és rendelési felületek, kapcsolattartási rendszer, jelölt és ügyfélápolási rendszer, leiratkozási illetve újraélesztő rendszer…

…mindezt kész dizájnnal, szövegmintákkal, adaptálási vezérfonalakkal és ami a legfontosabb készen befűzve a világ egyik legrugalmasabb és ezért egyik leghatékonyabb, minden az egyben marketing automatizálási és adatbázis kezelő rendszerébe, azaz a teljes rendszer MÁR LE VAN AUTOMATIZÁLVA!

Ez az amit MOST átvehet tőlünk.

Amit összeraktunk Önnek nem “csupán” a mi 15 évnyi hazai top internet marketing tapasztalatunkat tartalmazza, hanem:

1. Egyrészt a világ legjelentősebb üzleti  eredményeiért felelős örökérvényű, de a legtöbbek által mégis figyelmen kívül hagyott értékesítési és marketing alapelveket.

2. Másrészt tartalmazza ezeknek az alapelveknek a fényében megkreált a legmodernebb technológiákat és módszertant.

Ez a kettősség a konzervatív kipróbáltság és a csúcstechnológia ötvözete egy olyan erőt hoz létre amelyet bármely - megfelelő személyi- és anyagi erőforrásokkal rendelkező - céget a saját piacának élvonalába emelhet.

A rendszer valószínűleg több tucat olyan értékesítési elvet és koncepciót tartalmaz, készen, rendszerbe állítva aminek az igazi jelentőségét az átlag marketinges még csak nem is érti.

Meg vagyunk győződve, hogy az Ön üzleti előrelépéséhez ez az ideális út…

Ilyet még sohasem láthatott, mert ez a PROTOTÍPUS.

Értékesítési Rendszer KLÓNOZÁS

Vágja le a kanyart! Rövidítse le a felkészülés, a megértés és adaptálás folyamatát hónapokkal! Az ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUSSAL mindent el- vagy előkészítettünk Önnek ami a piaci dominancia rendszer létrehozásához személyes konzultáció nélkül csak lehetséges volt! - Ez a rövidebb út!

EZ MÁR MEGVAN?1.2.

A világ talán legrugalmasabb, 100%-ban marketinges igényekre fejlesztett marketing automatizálási platformjára építve (mely a tömeges kommunikációt leszámítva INGYENESEN használható) az ideális értékesítési folyamat leprogramozva várja, hogy a tényleges ADAPTÁLÁST követően, az utolsó csiszolások elvégezése után azonnal működni kezdjen Önnek!

Az automatizált piacépítés és értékesítés legmagasabb szintje.
7/24 FOLYAMATOS BEVÉTEL!

A rendszer adaptálásában egy “Mini VIDEÓTANFOLYAM” segít! Miután engedélyezte az importálást néhány perc és… …a rendszer készen áll az adaptálásra!

FONTOS! - Az előre leprogramozott folyamat TETSZŐLEGESEN átalakítható, kibővíthető, lerövidíthető! A MailMaster a világ talán legrugalmasabb marketing automatizálási rendszere. Nincsenek korlátok!

Az összeállított ideális értékesítési folyamat olyan technikai finomságokkal van átszőve amilyenekre talán még gondolni sem mert…  

Számlázási program összekötés + Beérkeztetési rendszer

Amennyiben összeköti egy számlázórendszerrel (2 perc), akkor az egész folyamat kéz érintése nélkül lefut - erre teljesen elő van készítve.  (A pénz beérkezésekor mindössze egy űrlapon, mindössze be kell pipálnia, hogy bejött a pénz, és a rendszer minden mást elintéz)

Relatív és Abszolút időzítéssel érkező kommunikáció automatikus összehangolása

A feliratkozók automatikusan az érdeklődésüknek megfelelő Relatív kommunikációt kapnak - a mainstream kommunikációt csak a relatív kampány lefutása utána engedélyezi a rendszer. (automatikusan)

A rendszer külön kommunikál azokkal, akik az első körben vásároltak / nem vásároltak

R-Maxolt leiratkoztatás

Nem “engedjük” egyből elmenni azt aki le akar iratkozni. Amennyiben mégis leiratkozik, megpróbáljuk visszaíratni.

A visszairatkozók számára van egy reaktiváló kampány előkészítve.

Kintlévőség kezelés

A megrendelőknek automata fizetési emlékeztető levelek vannak beállítva = Kintlévőség kezelés kéz érintése nélkül

LANDING PAGE
Átitatva Technikai, Marketinges és Pszichológia finomságokkal

Kétlépcsős űrlap
Elsőre csak gomb látszik, úgy tűnik, mintha nem is kellene feliratkozni, amikor kattint: mini-elkötelezettség elvének alkalmazása

Kétlépéses (multistep űrlap)
Konverzió javítás + releváns adatok gyűjtése, ami alapján lehet szegmentálni (űrlapon "folyamatjelző" - szintén pszichológiai trükk)

Több helyen beépített feliratkozás gomb (kifacsarás elve)

Exitpopup
Minimál űrlappal, maximális csalival, elrejtett bezárás gombbal

Nagy kezdőkép
Profi dizájn érzését kelti - az, hogy rögzített, izgalmassá teszi a görgetést. A görgetéshez vannak kis gombok - smooth scrolling - részenként lehet befogadni a storyt

Visszaszámláló a sürgetés érzése miatt.

Betekintés a csaliba - ha addig nem győztük volna meg...

Nincs menü (ez egy LP) - Nem lehet mást csinálni, csak feliratkozni. Az egész oldal összességében rövid, kevés rajta a tartalom, gyorsan befogadható.

Hármas választási lehetőség
Konverzió növelő hatás.

KÖSZÖNŐ OLDAL - SALES PAGE
Új generációs infótermék-sales kombináció

Beépített segítség a szöveg megírásához

Profin felépített szövegminta, figyelembe vesz minden ismert elvet, trükköt (AIDA modell, Aranyszöveg Formula, és mindazt, amit a honlaptervezés modulban elmondtunk)

Welcome popup - A regisztrációt követően lájkokat gyűjtünk

Smooth scroll menü, ami nem viszi el az oldalról a látogatót, nem lapozgatunk aloldalak között (ez nagyon fontos) - és rögzített, azaz bárhol kattintható, nem kell felgörgetni

Többdimenziós értékesítés

A prezentációnál megjelenő útrövidítő a kész vevőknek (a tálcánál két gomb) - ez a bar adott résznél megjelenik, majd eltűnik, ismét megjelenik felgörgetéskor...

Működő, a világ egyik legprofibb marketingautomatizálási rendszerére felépített adatbázis ketelés, megrendelési folyamat upsell-el és backend ajánlattal… WOW!!!

A rendelési űrlapok lightboxban nyílnak meg - ez sem véletlen, nem akarjuk elvinni az oldalról őket, marad a már megszokott környezete (biztonságérzet)

Exitpopup
Minimál űrlappal, maximális AJÁNLATTAL! (Utolsó kísérlet - downsell)

A konzervatív kipróbáltság és a csúcstechnológia ötvözete egy olyan erőt hoz létre amelyet bármely - megfelelő személyi- és anyagi erőforrásokkal rendelkező - céget a saját piacának élvonalába emelhet.

A legális PÉNZNYOMDA Többlépcsős ajánlati rendszer a maximális konverzió érdekében!

Mit spórol meg a PROTOTÍPUS-sal? Milyen feladatokat végez el Ön helyett?

Lássuk az értéktényezőket:

1) A mellékelt használati útmutató és az alkalmazott értékesítési és marketing koncepciókat elmagyarázó komplett képzési rendszer

Amennyiben megelégednénk azzal, hogy csak tudást adjunk Önnek, és nem nagyon érdekelne, hogy aztán mit kezd vele, akkor ezt a szerintem kincset érő infót 80.000 Ft+Áfa-ért árulnánk és úgy vinnék mint a cukrot.

Csak ízelítőként a témák amiket szükséges és elégséges részletességgel tárgyal:

1. Ügyfélcsapda - SOK látogató nélkül NEM lehet SOK $ keresni!
2. Piac generálás - 20 Mft-ból 19,5 Mft ezen múlik!
3. A legális pénznyomda - Azonnali értékesítés MAXIMÁLIS sebességgel, MAXIMÁLIS értékben!
4. Hirdetési monopólium - Hogy akik egyszer jártak Önnél mostantól MINDIG Önt lássák!
5. A marketing Életjáradék - A kiépített piacnak értékesíteni egy életen át!
6. Honlaprendszer - Weboldalak arra tervezve, hogy elérjék az Ön célját!
7. A “lasszó” effekt - Nem hagyjuk Őket csak úgy elmenni! A “Nem” nem ritkán egy bújtatott “Igen”!

8. Teljes Mini Marketing Terv - Mini képzés a marketing és online marketing alapjairól.

Értéke - 80.000 Ft

2) A folyamat tervének elkészítése

Amennyiben engem megbízna egy ehhez hasonló folyamat megtervezésével 20.000 Ft-os óradíj mellett legalább 6 órát kellene dolgoznom rajta.

Értéke:  120.000 Ft

3) A folyamatban alkalmazott marketing és értékesítési koncepciók információértéke

Egy egész napos rendezvényre volna szükség hogy az alkalmazott marketing koncepciókat átnézzük és elmagyarázzuk.

Értéke - 100.000 Ft

4) A folyamatban alkalmazott marketing és értékesítési koncepciók konkrét webes felületekre, ajánlatokra és MailMaster folyamtokra történő adaptálása  

Ez tanácsadói és/vagy rendszeralkotói feladat. Hasonlóan mint a tervkészítésnél egy nagy rutinnal rendelkező szakembernek is legalább 6 munkaóráját veszi igénybe.

Értéke - 120.000 Ft

5) Az adaptálási útmutatók

Mivel ez infótermék és sokszor értékesíthető csak a termék értékével számolunk, de megjegyzem, hogy amúgy elég nehéz volna hozzájutni ehhez az információhoz.

Értéke - 30.000 Ft

6) A grafikai minták

Mivel ezek sem egyedi grafikák, hanem minták itt is csak a minta értékkel számolunk, de itt is megjegyzem, hogy a marketinges szemlélettel készített grafikák ritkák mint a fehér holló. A legtöbb szakember nem is tudja, hogy mit jelent az hogy “marketinges szemlélettel készített grafika”.

Értéke - 15.000 Ft

7) A folyamatok tényleges automatizálása, a rendszer létrehozása az Ön személyes MailMaster fiókjában

Jelenleg egyetlen olyan szolgáltatást ismerek amely ilyen rendszereket épít össze ügyfeleknek.

Ez magának a MarketingSzoftvereknek, a MailMaster üzemeltetőjének a “Villámgyors Rendszerépítés” fantázianévre hallgató kivitelezési szolgáltatása. Ennek a szolgáltatásnak NEM része semmilyen marketing tanácsadás, vagy tartalom készítés, hanem mindössze az Ön által megnevezett folyamat MailMaster-rel történő automatizálását tartalmazza, a szerkezetkész rendszert készítik el Önnek. Egy üres felületekből álló, de működő folyamatot.

A tőlük kapott konkrét árajánlat ennek a rendszernek az összeállítására: 420.000 Ft

Hadd mutassam meg Önnek, hogy mit is jelent ez utóbbi:

Lássuk az összértéket:

885.000 Ft

Mire mondhatja azt, hogy: Sándor én nem Önnel csináltatnám a tervet, és az adaptálást sem.

Rendben. Vonjuk le ezeket. Sőt vonjuk le az összes “általános” marketingtudás értékét és a minták értékét is és hagyjuk meg csak magát a rendszert és az azt tanító infót. Rendben?

Az eredmény:

500.000 Ft

Ez az értéke annak amit kézhez kap. Ennél NEM fogja tudni jelentősen olcsóbban előállítani ezt a konkrét eredményt. Ne feledje, valakinek dolgoznia kell ezen, valakinek gondolkoznia kell rajta és ennek a valakinek NINCS INGYEN AZ IDEJE. Az Öné sincs ingyen.

Ne feledje! Nem egy infótermékről beszélünk, hanem egy havi sokmilliós profitot ígérő értékesítési rendszer tényleges létrehozásáról. Tudja mekkora a különbség? Persze hogy tudja.

A valóság ne érje Önt felkészületlenül! 20 eltervezett fejlesztésből jó ha 1 valósul meg! Hol buknak el a legtöbben?


A dolog nem ÚGY történik ahogy képzeli. Azt mondja: “IGEN akarok egy ILYEN ÜGYFÉLGÉPET. Felhívom a webmesteremet (programozómat, reklámügynökségemet, marketing tanácsadómat…) és megrendelem tőle.”

Nos az amit kapni fog minden MÁS lesz csak nem egy kiemelkedően hatékony ügyfélgyártó gép. Ha egyáltalán kap tőlük bármit is…

Szembe kell néznie a valós folyamattal amin Ön is végig fog menni, melynek révén onnan ahol most van eljut a megvalósult ÜGYFÉLGÉPHZ, a milliós rendszerszintű profitokig.

A tipikus megvalósulási folyamat ez:

Lehetőség felismerése - Kutatás - Megértés - Döntés - Technikai felkészülés: technikai lehetőségek felmérése, eszközök kiválasztása beszerzése - Kreatív felkészülés: koncepció cégre adaptálása, konkrét stratégiává, módszerekké, ajánlatokká, rendszerelemekké konvertálása - Megvalósítási projekt megtervezése: feladatok listázása, meghatározása, sorrendisége -Szakemberek felkutatása, kiválasztása - Szakemberekkel való megállapodás - Szakemberekkel való együttdolgozás, projekt menedzselése -  Rendszerelemek elkészítése: a) technikailag (webfejlesztés, videó, programozás) b) tartalmilag (üzenet, design) - Eredmények ellenőrzése - Módosítások - Elemek összeillesztése - Hatásfolyamat ellenőrzése - Módosítások - Újraolvasás - Béta tesztelés - Éles indulás

Az alábbi táblázat megmutatja Önnek hogy ezekben a feladatokban hol vannak a legfőbb buktatók, majd rámutat arra is, hogy a Piacai Dominancia Programmal milyen megoldást hoztunk létre az Ön számára:Nos a Piaci Dominancia Program azért jött létre, hogy a kivitelezés vesszőfutásnak MINDEN elemét könnyen mesterelhető feladattá zsugorítsa, vagy ha szükséges teljesen levegye az Ön válláról.

Ahogy ránézek a hazai marketing tanácsadói és képzési piacra azt látom, látjuk, hogy az elmúlt években semmi sem változott, sőt rosszabb lett a helyzet. Nem csak hogy továbbra sem kíséri el senki az ügyfeleik tömegét a megvalósulásig, de már átfogó rendszerezett, lyukakat nem hagyó képzés sincs a piacon. Néhányan jól élnek abból, hogy részterületeken elmondják Önnek hogy mit kellene csinálni, de szinte senki sem segít mindezt meg is valósítani.

Aki megvalósít nem ért hozzá, aki ért hozzá nem piszkolja be a kezét Önnel

Én úgy látom hogy az esetek többségében egyszerű porhintés folyik, sok profi információ cserél gazdát, ahol sok cél között egy látszik legjelentősebbnek: A lehető legkevesebb munkával a lehető legtöbb pénzt kivenni az Ön zsebéből.

Mi fordítva csináljuk.

Az elsődleges célunk hogy Önnek TÉNYLEGESEN létrejöjjön egy Piaci Dominanciához vezető marketing és értékesítési rendszere

A tudás “semmi”, a működő, folyamatosan profitot termelő rendszer “valami”! Éppen ezért mi a tudást a megvalósítás eszközeként kezeljük és egy igen jelentős részét az első körökben ingyen adjuk Önnek.

Ugyanakkor tudjuk, hogy a tudás a legtöbbször nem elég. Szükséges, de a legtöbbször nem elégséges.

Na most… nem tudjuk, hogy Ön meddig tud elmenni a tudással Önmagában. Ha végig tud menni… GRATULÁLUNK! Elértük a közös célunkat.

Amennyiben viszont elakad valahol, akkor… és kérem vegye a szívére amit most mondok… minden eddigi erőfeszítése TELJESSÉGGEL HIÁBAVALÓ ÉS ÉRTELMETLEN! Értelmetlen, mert elakadt valahol és NEM jutott el a profitig ami az egésznek a célja volt.

Ezért áll 8+1 fázisból a Piaci Dominancia Program, hogy a lehető legkisebb költségen a lehető legmesszebb juthasson és aztán, ha elakad valahol megkaphassa a megfelelő segítséget!

A mi célunk nem az hogy szükségtelenül kiadjon egy csomó pénzt, hanem az , hogy TÉNYLEGESEN létrejöjjön Önnek, mégpedig a lehető leghamarabb, egy sok(tíz)milliós profitot termelő értékesítési és marketing gépezete.

Viszont milyen keserű volna elakadva kudarcot vallani.

…gondoljon csak bele, ahogy magyarázza egy barátjának, hogy: “…lehetett volna egy havi 3 milliós profitot termelő marketing rendszerem, de egy 500 eFt-os “beruházást” követelt volna, amit nem akartam befektetni, úgyhogy most még sincs ilyen rendszerem…”

Morbid. Igaz?

És persze igaz, hogy bár igen-igen méltányos árak mellett, - mint ahogyan azt már látta és látni is fogja - de minél kifinomultabb, belőlünk és a tudásunkból egyre többet követelő segítségre lesz szüksége, annál többe fog kerülni.

Persze. Ez a profitképletünk.

A jó ebben viszont az hogy az első fázisokat INGYENESSÉ tettük, és az azt követőt, az ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUSÁT meg elmebeteg módon olcsón, egy gyakorlatilag jelképes összegért odaadjuk Önnek.

Mit szólna hozzá, hogy ha MOST RÖGTÖN tennénk még egy jelentős lépést az Ön még könnyebb megvalósítási, adaptálási folyamata felé?!

Készítettünk Önnek egy ajándékot! Nem is akármilyet…

A világ egyik első Marketinges Weboldalfejlesztő Készletéből Ön AJÁNDÉKBA kapja azt a két fejezetet, amely segítségével akár saját maga is át tudja szabni a PROTOTÍPUS grafikáit, felületeit. Forrásfájlokkal, könnyen használható szerkesztő szoftverrel, lépésről lépésre szoftverkezelési útmutatókal… és ez csak a jéghegy csúcsa!

Ha fontos Önnek a szabadság, a függetlenség, a kivitelezőkkel beszélt közös nyelv, az átfogó Online Marketing tudás
akkor a SITEINNOVÁTOR egy olyan rendszer amely nem hiányozhat az eszköztárából!

A világ egyik első marketinges honlapfejlesztő készlete. Oktató videók, komplett eszköztár, minden a profi  honlap-építéshez.

SITE-INNOVATOR

SZABADSÁG

+I. Fázis

Ön a SITEINNOVÁTOR-nak ezt a két komplett fejezetét AJÁNDÉKBA kapja! 1. Az egyik legkönnyebben használható WYSWYG weboldalkészítési szoftver beüzemelési és használati útmutatója 2. Fussa át a címeket… Ezzel az anyaggal Ön vagy a stábja egy helyi webdesign irodává alakul!Mit jelent ez? Szabadságot, Függetlenséget, Gyorsaságot!

Fontolja meg hogy beszerzi a TELJES SI rendszert! - A lehetőségek új távlatait nyitja meg Önnek és csapatának!

Ez a “hiányzó láncszem” - Akár egyéni kivitelezésben gondolkozik, akár munkatársakkal végezteti el a munkát, akár külső csapattal dolgozik a SITEINNOVATOR alapja és katalizátora a gyors és profi kivitelezésnek!

A PROTOTÍPUS mellé adunk Önnek egy IGEN JÓ ajánlatot, akár a teljes SITEINNOVAROR rendszerre. Válassza az “IGEN MEGRENDELEM” opciót és a következő oldalon hozzáférhet az ajánlatunkhoz.

Ezekkel a rendszerekkel új vágányra állítja a vállalkozását!

BONUS 2 fejezet - 20 leceke - Több mint 50 VIDEÓ

Teljes magyarázat, mély megértés, és közös műhelymunkán keresztüli részleges megvalósítás.

BIRTOKOLNI

IV. Fázis

1+1 napos PDP Tréning és workshop

30 nap mentori támogatás. Közös megvalósítás műhelymunkán és konzultációkon keresztül.

CSELEKEDNI

V. Fázis

30 Napos Rendszerépítő Sprint

Készre csináljuk a teljes értékesítési rendszerét, mint ha csak a saját üzletünket építenénk.

TELJES kivitelezés

PROFITÁLNI

VI. Fázis

Négy tanácsadó egy hosszú hétvége alatt segít teljesen átreformálni, és csúcsra hangolni a cégét.

Elit Kiképzőtábor

FEJLŐDNI

VII. Fázis

Havonta egy csoportos találkozó luxus körülmények között, és közvetlen elérés a tanácsadókhoz.

MasterMind Mentorálás

A CSÚCSON MARADNI

VIII. Fázis

Az ÜGYFÉLGÉP pontos tervrajza, az alkalmazott marketing- és értékesítési koncepciók áttekintése

Tervrajz

ÉRTENI

II. Fázis

A teljes ÜGFÉLGÉP összeszerelve, minta grafikával, biankó szövegekkel, adaptálási ütmutatókkal.

 PROTOTÍPUS

ÉLŐBEN LÁTNI

III. Fázis

I. Fázis

A teljes koncepció áttekintése egyetlen oldalon. A program a mi költségünkön azonnal megkezdhető.

Felülnézet

FELISMERNI


I.

II.

III.

IV.

V.

VI.

VII.

VIII.

IX.

Feladat

Lehetőség felismerése

 Kutatás

Megértés
Döntés

Technikai felkészülés: technikai lehetőségek felmérése, eszközök kiválasztása beszerzése

Kreatív felkészülés: koncepció cégre adaptálása, konkrét stratégiává, módszerekké, ajánlatokká, rendszerelemekké konvertálása

Megvalósítási projekt megtervezése: feladatok listázása, meghatározása, sorrendisége

Szakemberek felkutatása, kiválasztása / Szakemberekkel való megállapodás / Szekemberekkel való együttdolgozás, projekt menedzselése

Rendszerelemek elkészítése:
a) technikailag (webfejlesztés, videó, programozás)
b) tartalmilag (üzenet, design)

Eredmények ellenőrzése / Módosítások / Elemek összeillesztése

Hatásfolyamat ellenörzése / Módosítások / Újraolvasás /
Béta tesztelés

Éles indulás

Buktatók

Közvetett elméleti információk alapján nehéz helyesen felmérni egy innovatív megoldás profitértékét

Ön nem tudja hogy pontosan mire van szűksége, hogy mik a profi marketing automatizálás mutatói

Komoly kihívást jelent egy ennyire összetett folyamatot "fejben" lemodellezni. A legtőbben NEM értik, hogy végül mit is kellene csinálni.

Hacsak nem ezt csinálja évek óta nem fogja átlátni a teendőket. Újra meg újra meg fog torpanni, mert megint kihagytak valamit...

Nagyon nehéz megítélni, hogy ki a jó szakember, főleg ha azt sem látja tisztán, hogy mit kell elvárnia tőle.

A webdesign és szövegek marketinges szemlélettel, magasfokú céltudatossággal egy dramaturgiát követve kell elkészülniük.

A legtöbben az amúgy nem működő konvenciókat szeretnék eredményként viszontlátni és be is érik velük.

Azt a hatásmechanizmust ami valóban felelős az eredményekért a legtőbben nem hogy nem ismerik, de azután sem értik, hogy már látták.

Sokan azzal rontják el, hogy rosszul ítélik meg, hogy mikor állnak készen az indulásra. Túl hamar, vagy ami még gyakoribb túl későn indulnak.

Megoldás

Ön minden kockázat nélkül birtokába kerül a rendszer dokumentációjának és magyarázatának, így nyomozás nélkül TELJES információ alapján dönthet.

15 éves marketing automatizálási tapasztalat alapján az ideális megoldást kapja, készen összeszerelve és tetszőlegesen átalakítható formában.

A koncepció konkrét módszerekké, és ajánlati rendszerré való konvertálása már megtörtént. Kész működő rendszert kap "mindössze" átalakítandó mintaként.

Minden teendő hiánytalanul fel van listázva és meg van határozva a PROTOTÍPUS-ban és az azt követő fázisokban.  

A Piaci Dominancia Program egyes fázisai tiszta és világos feledatot állítanak a szakemberek elé és egyben létrehoznak közös nyelvet.

A PDP szemléletbeli, elvi, konkrét szövegminták és szövegírási vezérfonalak szintjén megvalósuló definíciót ad. Mit hova és miért kell tenni és írni.

A PDP világos definíciót ad mindarról ami az eredményekhez nélkülözhetetlen!

A PDP nem éri be azzal, hogy módszertant ad Önnek, hanem elvezeti a mély, cselekedni képes megértés szintjéig, amivel csúcsrahangolhatja a rendszerét.

A rendszerünk pontosan meghatározza Önnek, hogy mik az indulás szükséges és elégséges feltételei.

SALE

95%

OFF

? ?

A világ egyik első marketinges honlapfejlesztő készlete. Oktató videók, komplett eszköztár, minden a profi  honlap-építéshez.

SITE-INNOVATOR

SZABADSÁG

+I. Fázis

Íme az AJÁNLATUNK: A teljes ügyfélgép prototípus a teljes dokumentációval és oktatási anyaggal 214.900 Ft

Ön megkapja az ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUST kulcsrakészen - A teljes ügyfélgyártó gép összeszerelve minden rendszerelemével, adatbáziskezelő- és automatizálási platformmal (MailMaster alapon) honlapokkal, squeeze page-ekkel, landingpage-ekkel, ürlapokkal, upsell, downsell, exit ajánlatokkal, minősítő rendszerrel, követő e-mailekkel, mintául szolgáló kész grafikával és biankó szövegekkel és rövid adaptálási útmutatókkal.  

Fordítsa el a kulcsot adjon egy kis gázt és élvezze a libabőrt. Morajló hang, brutális erő… az Ön értékesítési gépezete még nyersen, de a teljes folyamatában működőképesen

Mindezt nem elmondjuk Önnek, hanem készen a kezébe adjuk.

Eredmény: Működőképes ügyfélgyártógép minta, modell, prototípus, amit már csak adaptálni kell.

Lehetőség: Tapasztalt és kreatív marketingesként Ön könnyedén a cégére szabhatja a folyamat kommunikációs elemeit, illetve feltöltheti a felületeket saját tartalommal, a saját ajánlati rendszerével, a saját designjával és így életre keltheti a gépet.

Az értékesítési folyamatok ETALONJA

…a ideális MINTAFOLYAMAT összeszerelve, a tökéletes hatásmechanizmus, marketinges szemlélettel készített garafikákkal és bianco szövegekkel, amelyek instant szövegírási útmutatót képeznek! A képzési anyag része egy adaptálási útmutató, mely elmagyarázza a rendszer saját cégére szabását.

“Fordítsa el a kulcsot adjon egy kis gázt és élvezze a libabőrt.” Morajló hang, brutális erő… az Ön értékesítési gépezete még nyersen, de a teljes folyamatában működőképesen.

ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUS

Az ÜGYFÉLGÉP minden rendszerelemével, adatbáziskezelő- és automatizálási platformmal (MailMaster alapon) honlapokkal, squeeze page-ekkel, landingpage-ekkel, űrlapokkal, upsell, downsell, exit ajánlatokkal, minősítő rendszerrel, követő e-mailekkel, mintául szolgáló kész grafikával, szövegírási vonalvezetőkkel és adaptálási útmutatókkal!

A PROTOTÍPUS készen a kezébe adja a végeredményt

A PROTOTÍPUS nem csak elmagyarázza Önnek hogyan működik egy automatizált ügyfélgyártó gép, nem csupán megmutatja hogyan kell létrehozni egy ilyen rendszert, hanem készen a kezébe adja az egész rendszert.

Ön készen megkap…

Ha a rendszer úgy jó Önnek ahogy van, akkor csak át kell írnia, ki kell egészítenie a szavakat és elindítani a gépet.

Amennyiben Ön nem tartja magát tapasztalt marketingesnek és esetleg NEM rendelkezik egy ilyen ügyfélgyártó folyamat felépítéséhez, vagy akár átlátásához szükséges rutinnal és tapasztalattal, akkor Önnek a saját ÜGYFÉLGÉPÉNEK a létrehozásához feltétlenül szüksége van erre a PROTOTÍPUSRA! (Ne feledje, egy olyan rendszert készül bevezetni a cégénél, amelytől azt várja hogy megtöbbszörözze az online bevételeit.)

A legtöbben még csak el sem tudják képzelni hogyan néz ki az az ÜGYFÉLGÉP ami Önnek már KÉSZEN össze is van szerelve!

Ezzel a csomaggal Önnek “csak” rá kell pillantania a PROTOTÍPUSRA, a kész rendszerre és máris érteni fogja, hogyan is tudja az egészet a cégére szabni. KIMONDHATATLANUL egyszerűbb egy kész összeszerelt, felületenként gondosan elkészített folyamatot átalakítani, mint ugyanezt a nulláról felépíteni.

Ugyanakkor amennyiben rendelkezik a gyors és rutinszerű adaptáláshoz szükséges tapasztalattal, Ön könnyedén, akár néhány nap alatt a cégére szabhatja a folyamatot és annak kommunikációs elemeit, illetve feltöltheti a felületeket saját tartalommal, a saját ajánlati rendszerével, a saját designjével és így rekord idő alatt életre keltheti a gépet.

Ne értsen félre! - Adaptálás nélkül ezzel még nem fog tudni $-keresni, de…

…az is igaz, hogy LEHETETLEN ennél kevesebb pénzért ennél NAGYOBB lépést tenni a milliós automatizált bevételek felé!

És ne feledje: A KÖVETKEZŐ Fázis mindig azért van, hogy ÖN soha NE akadhasson el!

Szóval 1.123.950 Ft helyett (ami szintén egy méltányos ár) az ÜGYFÉLGÉP PROTOTÍPUS most 214.900 Ft (bruttó 271.780 Ft)  

Hogyan lehetséges ez? Befektetünk, mégpedig Önbe. Amit csinálunk az nem más, mint a saját piaci stratégiánk alkalmazása. Amit csinálunk kiemelkedően előnyös Önnek és így egy kicsivel hosszabb távon igen előnyös lesz nekünk is.

Szóval NE szalassza el ezt a lehetőséget! Amennyiben online bevételekre számít nem kérdés, hogy a PROTOTÍPUS kell-e Önnek.

A teljes ügyfélgyártó gép összeszerelve + Az elmúlt évek talán legteljesebb rendszermarketing képzési anyaga! (részletes írásos és átfogó VIDEÓ képzés)

Indítsa el a videót és szerezzen egy átfogó megértést a PROTOTÍPUS koncepcióról!Kincset érő KNOWHOW! Ezt NEM SZABAD kihagynom! MEGRENDELEM!Kész értékesítési folyamat! Csak adaptálnom kell! MEGRENDELEM!Marketing automatizálás 5p alatt?! MEGRENDELEM!Nincs min gondolkoznom! MEGRENDELEM!Nincs min gondolkoznom! MEGRENDELEM!

Adja le a rendelését MOST és nyisson új fejezetet a vállalkozói életében!

Ne feledje a rendszer standard ára 885.000 Ft és ez is egy igen JÓ ár!

MEGJEGYZÉS - Bár igyekszünk Önnek költséget optimalizálni, és készek vagyunk komolyan befektetni Önbe, mint jövőbeli ügyfelünkbe, azért egyetlen pillanatra se felejtse el, hogy:

 …egy minimum 1.6-2.2 MFt-os fejlesztésről beszélünk, melytől HAVI sok(tíz)milliós profitot vár…

Kérem, NE veszítse el az arányérzetét! Szeretnénk, ha olcsón megúszná, de KÉREM ne akarja túl olcsón megúszni, mert az NAGYON DRÁGA lehet!

Amennyiben életképes vállalkozása van és online bevételekre vagy a piaci helyzetének megerősítésére törekszik, akkor Önnek SZÜKSÉGE VAN erre a rendszerre!

Kattintson az “IGEN MEGRENDELEM” gombra, adja le a megrendelését és állítsa ezzel a cégének a fejlődési
grafikonját nagyságrendekkel meredekebbre!  

IGEN MEGRENDELEMIGEN kérem a PROTOTÍPUST bruttó 271.780 Ft áron:Nincs komoly vállalkozásom, úgyhogy ezt mindenképpen kihagyom...

Rendelési tájékoztató:

Az “IGEN MEGRENDELEM” gombra kattintva lehetősége lesz megadni a rendelési adatait, majd még a rendelési folyamat során további az ÜGYFÉLGÉP rendszerbeállításában kulcsfontossággal bíró információkhoz kap hozzáférést. A rendelés lezárását követően (bankkártyás fizetés esetén) azonnal hozzáfér a PROTOTÍPUS képzési anyagához, továbbá részletes útmutatást talál az értékesítési folyamat KLÓNOZÁS végrehajtásához. Amennyiben bárhol elakadna, ügyfélszolgálatunk Örömmel rendelkezésére áll.

70%

OFF

A teljes ÜGFÉLGÉP összeszerelve, minta grafikával, biankó szövegekkel, adaptálási ütmutatókkal.

 PROTOTÍPUS

ÉLŐBEN LÁTNI

III. Fázis

pdp

Piaci Dominancia Program | www.pdp.hu | A Rendszermarketing csoport tagja

© 2015. Marketinginnovátor Kft. | Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat