Okosabbak? Tehetségesebbek? Jobb piacra értékesítenek? Nagyobb tőkével indultak?

Néha úgy érezzük “jó” volna ezek mögé a válaszok mögé rejtőzni. Amikor aztán külföldön dolgozó szakemberekkel beszélünk, vagy mi magunk dolgozunk együtt szerencsésebb csillagok alatt született cégvezetőkkel, sokszor arra jövünk rá, hogy NEM IGAZ, hogy okosabbak, mert nem azok, nem is tehetségesebbek és az Ő piacukon is tönkremennek cégek, nem is kis számban akár nagy akár kisebb tőkével indultak.

Akkor tehát mi a különbség Ön és aközött az Önnél nem okosabb, nem tehetségesebb, nem szerencsésebb cégvezető között aki 10X annyit keres mint Ön?

Mi az? Mi a különbség?

Érti ennek a kérdésnek a fontosságát? Ha rájönne a különbségre, akkor meglenne az esélye arra, hogy változtasson.

A válasz egyszerűbb és az egyszerűségében reménytelibb mint gondolná.

Az a cégvezető, aki 10-szer annyit keres mint Ön MÁST csinál mint Ön. Egész pontosan AZT csinálja ami MŰKÖDIK!

Ezek NEM nehéz dolgok, nem bonyolultak, sőt legtöbbször nagyon egyszerűek - nekünk rafinált magyaroknak talán túl egyszerűek is. Az a cégvezető aki 10-szer többet keres mint Ön, azt csinálja ami a 10-szeres jövedelemhez kell és nem valami mást. Ön valami MÁST csinál, valamit ami lehet hogy fárasztóbb, nehezebb, bonyolultabb, valami amihez több intelligencia, ravaszság és rátermettég kell, mint ahhoz ami 10x-es jövedelmet hoz.

Mindennek fejében a jótett, a többszörös erőfeszítés “méltó jutalmaként” Ön tizedannyi pénzt keres.

A kulcs azt csinálni, ami TÉNYLEG MŰKÖDIK és nem valami MÁST.

Ezt hívják profizmusnak. Fegyelmezni magunkat és a számtalan kreatív lehetőségre nemet mondva megtenni a sikerhez szükséges és elégséges dolgokat.

Mit csinálnak ezek a cégvezetők másképp mint Ön?

Erről szól a Pici Dominancia Program.

Mellébeszélés nélkül a kezébe adjuk, sőt megvalósítjuk az Ön cégében a folyamatos és gondtalan ügyfélözön rendszerét. A kezébe adjuk megvalósuláshoz szükséges és elégséges tényezőket és semmi mást. Segítünk Önnek összerakni egy rendszert, ami MÁS lesz mint amit és ahogy Ön eddig csinált, de meg fogja többszörözni a jövedelmét.

Nem jó ötleteket hoztunk Önnek, hanem UNALMAS, BEVÁLT, BIZONYÍTOTT profizmust. Azt ami MŰKÖDIK!

Miért mondom ezt Önnek?

Mert az egyik legszükségesebb és egyben legrémisztőbb dolog a változtatás.

Ennek az egésznek, csak akkor van értelme, ha Ön mindannak a nyomán amit tanítunk, mutatunk Önnek, VÁLTOZTATNI FOG. Amennyiben nem készül fel lelkileg a cselekvésre, a döntések meghozatalára, amennyiben megengedi magának, hogy egyfajta passzivitással szemlélje ezt a lehetőséget Ön gyakorlatilag csak az idejét pazarolja.

Ne tegye!

Ne álljon ellen a változásnak!

Mindketten tudjuk, hogy milyen könnyű ellenállni. 100 és 1000 hang fogja suttogni, sőt fennhangon hirdetni, hogy álljon ellen. 1000 okot, ürügyet talál majd arra, hogy miért ne MOST tegye meg azt amit amúgyis meg kell tennie.

Azért beszélünk erről - és most őszinte leszek - mert enélkül nincs miről beszélnünk.