Ön mit lenne hajlandó megtenni 10x-es jövedelemért cserében?

Mit lenne hajlandó most megtenni azért, hogy nekünk lehetőséget adjon arra, hogy hozzásegítsük ehhez az eredményhez?  

Kérem vegye komolyan ezt a kérdést, mert a legnagyobb akadályok MINDIG azokban a kimondatlan hozzáállásokban leselkednek Önre, amik bár mindannyiunk fejében élnek, de kezeletlenül a következetes, profi célkövetés legádázabb ellenségeivé válnak.

Kérem válaszolja meg a kérdést, hogy ha…

200.000.000 Ft értékű EU-s bankgaranciával borítékolnák Önnek, hogy a velünk való együttműködés megtízszerezi a jövedelmét, akkor mit lenne hajlandó megtenni MOST azért hogy a lehető leghamarabb elindulhassunk az úton?

Mennyi figyelmet szentelne a Programnak? A prioritási listáján hanyadik helyre kerülne a Piaci Dominancia Program? Az ötödik, harmadik vagy netán az első helyre? Amennyiben mondjuk a második helyre kerülne akkor hadd kérdezzem meg, hogy milyen projekt az ami egy, a cégét egyetlen év alatt megtizszerező lehetőséget ki tudott szorítani?

Hacsak nem hisz a tündérmesékben, ahol csak legyinteni kell egyett a varázspálcával és minden megvalósul, akkor értenie kell, hogy ezek a kérdések rendkívül fontosak.

Ahhoz hogy mindez megvalósulhasson, Önnek is cselekednie kell.

Önmagában ennek a fázisnak az anyagát átnézni, majd meghozni a szükséges döntéseket erőfeszítést fog ígényelni.

Meg fogja hozni ezt az “áldozatot”?

Vagy ez a program is egy fiókban végzi, lassan elfelejtve.

Mennyi időt tudna felszabadítani? Mennyi időt tudna felszabadítani MA? És mennyit holnap? Mikorra tudná átszervezni az életét úgy hogy a program lépéseit végig tudja velünk csinálni? Mennyi pénzt lenne hajlandó most befektetni a jövedelme megtízszerezése érdekében? Mikorra tudná felszabadítani ezt az összeget? Hány munkatársát tudná ráállítani erre a projektre?

Ha nem vesz minket és programot komolyan, gyakorlatilag semmi esélye.

Na most… a probléma nem is itt van.

Ha minden kétséget kizáróan tudná, hogy mindez működni fog bizonyára megtalálná a módját hogy felszabadítsa a szükséges erőforrásokat. A baj ott van, hogy “nem hiszi el, hogy ez tényleg lehetséges”. Az eddigi minden tapasztalata azt mondja Önnek, hogy nem hiheti el.

Igaz vagy igaz?

Jó, legyen.

Akkor mondjuk ki:

Az Ön szempontjából nagyon is lehetséges, hogy hazudunk, azaz egyszerű szemfényvesztők vagyunk, vagy ha finomabban akarna fogalmazni akkor azt mondaná, hogy túlzunk, de végtére is nem igaz, az amit mondunk.

Ezen a ponton a kérdés az, hogy miként deríthetné ki, hogy mekkora valóságalapja van annak amit állítunk?

Nos az egész programot úgy állítottuk össze hogy MINDENT ami a teljes koncepció átlátásához és megtapasztalásához kell, megfinanszírozunk Önnek.

Mi fizetünk, illetve egy-egy jelképes hozzájárulást Öntől is kérve, de alapvetően több százezer forintot fektetve Önbe mi vállaljuk annak a költségét, hogy Ön meggyőződhessen arról, hogy amit adunk az a legmagasabb szintű profizmus ami az online marketing és piacépítés szintjén csak létezik.

A döntése tehát oda egyszerűsődik, hogy utána jár-e annak amit csinálunk.

Járjon utána. Majd amikor a saját szemével látja az ÜGYFÉLGYÁRTÓ GÉPET tegye meg amit egy profinak meg kell tennie.

Rendezze át az életét és tegyen meg mindent ami szükséges és elégséges. Működjön együtt velünk a Piaci Dominancia Program a cégében való bevezetésében.

Akárhogy is ez a program nem való sem kezdőknek, sem cinikus kételkedőknek. Vállalja fel amit gondol. Tegye vagy ne tegye. Hozzon döntéseket és tartson ki mellettük egy évig de legalább három hónapig és mi egy új üzleti valóságba emeljük Önt.

Nagyot változtattunk a játékon. Ennyi.

És

most

pedig…

Eljött a cselekvés ideje! Kezdhetjük?