VIGYÁZAT! Ez NEM reklám! Ez NEM csali!


Ez maga a “Piaci Dominancia Program”!

Az a rendszer amely arra hivatott hogy létrehozzon Önnek egy automatizált ügyfélgyártó GÉPET egy havi akár sok(tíz)milliós bevételt - akár kéz érintése nélkül - termelő online értékesítési rendszert.

A program általunk finanszírozott első fázisai éppúgy alkalmasak a teljes rendszer létrehozására mint a későbbi fázisok. Ön ebben a fázisban kézhez kapja a teljes alapinformációt.

Miért van szükség 8+1 Fázisra?

Igen! Könnyen lehet, hogy ezzel a fázissal létre tudja hozni azt a rendszert, amely havi sok(tíz)milliós extra bevételt fog hozni Önnek!  

Kérem vegye komolyan azt amit most a kezébe kapott. Mint már említettem ez nem egy csali termék, hanem MAGA a Piaci Dominancia Program. Ha most kifizetné nekünk a teljes 8.000.000 Ft-os fejlesztési díjat akkor is itt kellene kezdenünk.

Minden fázist úgy alkottunk meg hogy az előzőekre építve, de akár önmagában is célbajuttathassa Önt.

Amennyiben Ön olyan mint Szász Mátyás, vagy akár én magam, akkor önmagában ezzel a fázissal KÉSZRE csinálhatja a pénzgyártó gépet! Amennyiben pedig elakad valahol, vagy szeretne maximáis eredményt optimális befektetés mellett, akkor csak egyszerűen lépjen tovább a következő fázisra.

Úgyhogy… legyen a vendégünk!

Nagy tisztelettel és örömmel az Ön szolgálatában:                                           

Schlingloff Sándor és Szász Mátyás Schlingloff - Szász - Csepregi - Tomán Schlingloff Sándor társtulajdonos

A Piaci Dominancia Programot a rajtam kívül három kiváló szakember szellemisége, tudása és tapasztalata teszi azzá ami.

Büszke vagyok rá, hogy mindhármójukat barátaimnak mondhatom és nem csupán nagy öröm, de egyben megtiszteltetés is hogy velük dolgozhatok.

Szász Mátyás, akinek a tudása, megértése és képessége arra, hogy játszi könnyedéggel etalont teremtő rendszereket kreáljon, igazi marketing innivátorrá teszik. Ő az akitől nap mint nap tanulok.

Csepregi Balázs a marketing automatizálás és rendszerépítés mestere, egy világszínvonalú marketing automatizálási rendszer társtulajdonosa. Ő az akinek a gyakorlatiassága kérlelhetetlen realitásérzéke óriási érték a csapatban.

Tomán József, aki a cégépítés és szervezés gyakorlatában a legmagasabb minőséget képviseli. A tudása és tapasztalata az Ön céges fejlődésének záloga és kulcsa lesz.